Naar boven

Podologen

Volgens Van Dale betekent steunzool letterlijk: “inlegzool ter ondersteuning van platvoeten”. Deze omschrijving is echter niet volledig. Ook andere indicaties kunnen reden zijn om u te laten adviseren door onze podologen voor het maken van steunzolen. Enkele voorbeelden daarvan zijn: enkel- knie- en heupklachten. Ook rugklachten, reumatische aandoeningen en sportblessures kunnen behandeld worden met steunzolen.

Steunzolen ondersteunen het voetskelet.Verder ontlasten ze onder andere de banden, de gewrichten en de spieren van uw voet. Met inlays loopt u comfortabeler. Bovendien passen ze tegenwoordig in heel veel confectieschoenen.

Er zijn vele soorten inlays. Voor elke activiteit bieden we de juiste oplossing. Van confectieschoen tot werkschoen. Wist u dat er ook speciale sportinlays bestaan? Onze podologen stemmen kwaliteit en de modernste materialen nauwkeurig op elkaar af.

Onze podologen adviseren u natuurlijk graag over de vele mogelijkheden.

Bij Pfann Schoenen is er eens per maand een spreekuur van een podoloog.

Fussgold

De eerst volgende spreekdag is:

Vrijdag 19 april 2024De Vibrion Veer is een revolutionaire steunzool die moeiteloos in uw schoenen past, van een pump tot een laars met een hakje.
Door het unieke verende systeem waarmee de voetspieren geactiveerd worden kan de Vibrion Veer 90 tot 95 % van de mensen daadwerkelijk tevreden stellen.
In Duitsland worden ze individueel op maat gemaakt en ondertussen al 30 jaar wereldwijd toegepast !
Maak tijdig een afspraak door te bellen naar
Pfann Schoenen
Rozengracht 59 Zaandam
075 6163466.