Naar boven

Gabor

Gabor Shoes AG, gevestigd te Rosenheim, is een toonaangevende fabrikant van kwalitatief hoogwaardige, modieuze damesschoenen. Naast modieuze actuele schoenen zijn pasvorm en verwerkingskwaliteit de wezenlijke kenmerken van de schoenen van het merk Gabor.

60 jaren traditie …
Het familiebedrijf bestaat al meer dan 60 jaar en de jarenlange ervaring is de basis van dat wat het bedrijf als „Gaborkwaliteit“ omschrijft. Alleen de hoogste eisen aan ieder paar schoenen hebben Gabor gemaakt tot het merk wat het nu is.

Maar traditie is niet alles, want de afgelopen jaren werden ook gekenmerkt door de invoering van nieuwe technieken en productgroepen. Licenties voor handtassen, kinderschoenen en onderhoudsmiddelen ronden het sortiment af. Gabor is vandaag de dag het bekendste damesschoenenmerk van Duitsland en behoort ook in Europa evenals wereldwijd tot de groten van de branche.

Kenmerken
Wanneer u een schoen van Gabor gaat passen, voelt u direct dat deze schoenen een feest voor uw voeten zijn. Dankzij de zolen met luchtkussentjes is lopen op modieuze Gabor schoenen erg aangenaam. De zachte bekleding van de luchtkussentjes dempt iedere stap perfect en bent u dus gezond aan het bewegen.

De Gabor schoenontwerpers geven de voorkeur aan soepele materialen, die zeer functioneel zijn en voor een hoog draagcomfort zorgen. Een voorbeeld daarvan zijn onze ongevoerde schoenen, waarbij de schacht zich perfect aan de voet aanpast en de voetwarmte via het ademende bovenleer kan ontsnappen. Intelligente, flexibele details zoals elastiek, sluitingen, elastische inzetten of klittenbandsluitingen zijn zo functioneel en zorgen tegelijkertijd ook nog voor de beste pasvorm.

Een andere hulp, om de comfortabelste schoen bij Gabor te vinden, bieden naast de schoenmaat de drie verschillende wijdtes. „F“ is de normale wijdte, „G“ en „H“ houden rekening met de omvang van de bal van de voet en zorgen voor ruimte bij de tenen.

Bij de productie van leren schoenen wordt alleen de beste kwaliteit leer gebruikt. Aan de optische, technische en mechanische eigenschappen van het leer worden de hoogste eisen gesteld. Momenteel koopt Gabor 65 verschillende leersoorten in – en omdat een leersoort in verschillende kleuren verwerkt wordt, onderscheidt Gabor totaal ongeveer 300 „leren artikelen“.

Gabor en Pfannini
Bij Pfannini Schoenmode aan de Gedempte Gracht 10 in Zaandam vindt u één van de grootste Gabor collecties van Nederland. Met zo’n 150 verschillende modellen is er voor iedereen wel een geschikte schoen te vinden.

Bekijk de collectie