Naar boven

Birkenstock

Birkenstock.

EEN BEWUSTE KEUZE VOOR GEZONDE SCHOENEN
Sinds 1774 denkt Birkenstock – de uitvinders van het voetbed – erover na hoe het leven van haar klanten aangenamer en beter kunnen maken – met goed schoeisel voor alle mogelijke levensomstandigheden. In een wereld waarin het vooral om prijsgericht consumeren gaat, waarin goedkope producten uit Azië de markt domineren, met producten die daar onder omstandigheden worden geproduceerd die schadelijk zijn voor mens en natuur, vormt BIRKENSTOCK met zijn premium kwaliteitsproducten een verstandig alternatief voor allen die waarde hechten aan functionaliteit en kwaliteit.

Birkenstrock producten worden in Duitsland geproduceerd onder de voor het merk ideale omstandigheden, in eigen fabrieken en werkplaatsen, waarin een groot deel van het werk nog met de hand wordt uitgevoerd. Elke sandaal doorloopt 17 productiestappen. Bij de gesloten BIRKENSTOCK modellen zijn meer dan 100 vakkundig uitgevoerde handelingen nodig voor het product klaar is. De gesloten schoenen worden in Portugese werkplaatsen volgens de principes van het eeuwenoude ambachtelijke schoenmakersvak geproduceerd.

Alle BIRKENSTOCK producten – zowel de ambachtelijk alsook de industrieel geproduceerde schoenen – voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen binnen de wereldwijde schoenenindustrie. Bij het gebruikte materiaal (kurk, natuurlatex, koper, messing, wolvilt en het beste leer) doen Birkenstock evenmin concessies als bij de verwerking. De grondstoffen zijn afkomstig uit duurzame bronnen. Voor zover de natuurlijke omstandigheden dit toelaten, komen de grondstoffen uit Europa. 

Bij Pfannini Schoenmode vindt u een uitgebreid assortiment aan Birkenstock slippers en muilen. Modellen zoals de Gizeh, Arizona, Boston, Mayari en anderen worden verkocht in onze winkels en in onze webshop www.pfanninischoenmode.nl